تخصصی ترین مرکز مبارزه با آفات در ایران ، همگام با اروپا ، با 20 سال تجربه ، دارای جایزه جهانی مدیریت اروپایی ، با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان ، دریافت گواهی نامه های استاندارد بین المللی iso 9001 کیفیت و iso 4001 محیط زیست - OHSAS18001 ایمنی از شرکت B.Vفرانسه ، گواهی نامه iQs از انگلستان ، گواهی نامه از آکادمی steinbeis آلمان ، دارا بودن تیم تخصصی شامل : دکترای تخصصی در رشته حشره شناسی پزشکی ، بهداشت و محیط ، کشاورزی ،داروسازی و سم شناسی ، آسیب شناسی پزشکی، مدیریت محیط زیست ، ایمنی دامپزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شیراز ، با شناخت و اشراف کامل بر چرخه بیولوژی حشرات و شناخت کامل انواع سموم و نحوه تاثیر آنها بر حشرات و شناخت بیماری های منتقله و استفاده از سموم صرفاً ارگانیک از شرکت bayer آلمان و ، TERRO آمریکا که دارای مجوز سازمان جهانی بهداشت WHO ، بدون بو و سمیت برای انسان و محیط زیست می باشند که فقط گونه هدف را از بین می برندقوانین و شیوه کار :
- هدف مانیل به سلامت آگاهانه درسطح جامعه است.
- اعمال شیوه های غیرعلمی توسط افرادغیرمتخصص در سمپاشی علاوه برعدم تاثیرمطلوب درمبارزه باحشرات سبب آلودگی محیط زندگی افرادشده وراه رابرای بروزانواع سرطان وبیماریهای مختلف بازمیكند.
سمپاشی آریا بصورت کاملا تضمینی آماده خدمات سمپاشی در تهران و شهرستانها می باشد - متخصصین این شرکت با بهره گیری ازدانش خود در خصوص سمشناسی و بیولوژی حشرات ونحوه اثر آفات بهداشتی برسلامت افراد با اولین تماس جهت رفع مشكل شما در كنار شما خواهند بود.
- سمپاشی ساس تضمین کتبی رستورانها، شرکتها، منازل تهران، شیراز، بوشهر.09120326369
شرکت سمپاشی آریا چهر پارس بعد از سالها تجربه علمی و کاربردی در زمینه سمپاشی و حذف کامل حشرات و آفات غیر بهداشتی از محیط های خانگی و عمومی برای بالا بردن استانداردهای بهداشتی کشور شما هموطنان عزیز را در ریشه کنی کامل عوامل و جانوران مضر یاری خواهد کرد
شکل ظاهر: رنگ بدن کک ها قرمز مایل به قهوه ای می باشد و حشراتی بدون بال و خونخوار هستند. بدن آن ها سخت، براق، پهن و در قسمت پهلوها فشرده می باشد از طرفی بدلیل وجود مو بر روی حرکتشان را روی سطح بدن میزبان آسان کرده است و برآمدگی مهره ها به سمت عقب می باشد. کک ها پاهایی بلند داشته که از این طریق قادر به پریدن هستند و دهان آن ها به گونه ای است که قادر به تغذیه از طریق مکیدن خون میزبان می باشند.
اندازه: حشراتی بسیار کوچک که تنها در حدود 6/1 اینچ طولشان است.
رفتار: کک ها انگل هایی هستند که از خون میزبان (انسان یا حیوانات خانگی) تغذیه می کنند. پاهای قدرتمندشان آن ها را قادر به پرش حدود 7 اینچ به صورت عمودی و 14 اینچ به صورت افقی می کند. ماده ها بر روی تخم های کوچک و سفید خود دراز کشیده که این تخم ریزی در زیستگاه میزبان صورت می گیرد. این قسمت ها شامل زمین، وسایل خواب، مبلمان و ... می باشد که ماده ها تخم ریزی (حدود 500 تخم) خود را در طی زمان چند ما در این مکان ها انجام می دهند و سپس روی تخم ها دراز می کشند.
زیستگاه: کک های گربه ای (زیستگاه آن بدن گربه می باشد) از شایع ترین نوع کک ها می باشند. از طرفی کک ها طیف وسیعی از حیوانات خونگرم را به عنوان میزبان انتخاب کرده نظیر انسان، سگ، پرندگان، خرگوش، سنجاب، موش، گوسفند، گاو و ... که جهت تغذیه از خون آن ها استفاده می کنند.
نگرانی های بهداشتی درمانی: کک ها و یا حیواناتی که مورد هجوم آن ها قرار می گیرند باعث انتقال بیماری هایی از جمله طاعون شده که در سال 1994 مرکز کنترل بیماری ها در آمریکا 2 مورد مرگ را در اثر گزیدگی کک اعلام کرده که سمپاشی کک می بایست انجام شود.
سمپاشی کک:
کک نوعی انگل است و از راسته سیفوننپترا می باشد. به طور کلی از 3000 گونه کک فقط 12 گونه به انسان حمله می کنند حشراتی کوچک ، بدون بال و خونخوار که حرکتهای جهشی دارند. ککها بیشتر از پستانداران و گاهی از پرندگان خونخواری می کنند. مهمترین گونه های کک ، کک جوندگان ، کک انسان ، کک گربه و کک سگ است . گزش آنها باعث تحریک ، ناراحتی شدید و خونریزی می شود. کک ها جوندگان ناقل مهم بیماری های طاعون خیارکی و تیفوس هستند . کک های گربه کرمهای نواری (سستودها) را منتقل می کند. کک تونگا ( کک شنی) پوست انسان را سوراخ کرده و باعث عفونت می شود.
تولید مثل کک:
چرخه زندگی ککها شامل 4 مرحله تخم، لارو، شفیره و بالغ است. کک های بالغ 4-1 میلیمتر طول و بدنی بیضی شکل دارند و بدون بال هستند. کک روی میزبان خود تخم گذاری می کند ، تخم ککها حدود 5/0 میلیمتر طول دارد ، تخم مرغی شکل و سفید می باشد این تخمها از بدن میزبان روی فرش ، زمین ، خاک یا هر جای دیگری می افتند و در شرایطی که دمای هوا اندکی بالا و هوا نسبتاً مرطوب باشد می توانند دوام بیاورند و چرخه زندگی خود را کامل کنند .
یک کک ماده می تواند در روز 50 تا تخم بگذارد. بر اساس تحقیقات آزمایشگاهی ، فقط 50% از تخمهای هر کک به لاور تبدیل می شوند و در حدود 35% از لاروها موفق به تنیدن پیله می گردند . جای خوشبختی است که از کل تخم های اولیه کک فقط 5% آنها به بالغ تبدیل می گردند.در عرض 10 روزپس از قرار گرفتن تخم در محیط مناسب، لارو کرم مانندی که فاقد ضمائم حرکتی است خارج می شود. این لاروها از زیر سطح خاک حرکت می کنند و یا اگر داخل اتاق باشد به داخل فرشها و یا شکافهای کف نفوذ می کنند ، لاروها از مدفوع ککهای بالغ تغذیه می کنند و در عرض 12-5 روز پیله ای ابریشم مانند در اطراف خود تولید و در آن شفیره گذاری می کنند . خروج حشره بالغ از پیله بسته به شرایط ممکن است از 5 تا 140 روز طول بکشد ، پس از خارج شدن حشره بالغ از پیله ، خود را به میزبانش می رساند و ادامه عمرش را که حدود 100 روز می باشد روی بدن میزبان سپری می کند .چرخه زندگی کک معمولاً در عرض 4-3 هفته کامل می شود . ککها 48 ساعت پس از اولین خونخواری، جفت گیری کرده و به تولید تخم می پردازند . ککها نسبت به سرما حساسند و در زمستان قادر به تحمل سرمای هوای بیرون از منزل نیستند .ساختمان هایی كه هوای گرم و مرطوب و غذای كافی وجود دارد بسر می برند.
تماس :۰۹۱۲۰۳۲۶۳۶۹
سمپاشی کک در تهران 09120326369
سمپاشی کک در شیراز 09179208486
سمپاشی کک در بوشهر 09175628486
کک ها، حشرات موذی و بسیار خطرناکی هستند که به واسطه ویژگی های حرکتی و دوره زندگی، به دام انداختن آن ها بسیار مشکل است. اگر کک ها، وارد محیط های مسکونی شوند، بیرون راندن آن ها بسیار مشکل است. از آن جا که این حشرات به طور سریع به سمت انسان جذب میشوند ، افرادی که برای تفریح به مناطق روستایی می روند از گزند آن ها در امان نخواهند بود. کک حشره ای است که می تواند تا ارتفاع 20 سانتی متر بپرد. این حشره که بدنش در حدود 3 میلیمتر است . قدرت پرش فوق العاده ای دارد . اندازه ی پرش این جانور در 70 برابر طول بدن اوست.
از بین بردن آفات توسط متخصصین سمپاشی تضمینی آریا ،با هدف حداکثر تاثیر بصورت تضمینی صورت می گیرد بدون ضرر برای انسان و محیط زیست.
بیماری های قابل انتقال توسط کک
طاعون : یک بیماری باکتریایی است که ابتدا در میان حیوانات وحشی مثل راتها و دیگر جوندگان بروز می کند. عامل طاعون باکتری یرسینا پستیس است ، که به وسیله کک ها انتقال می یابد.
تیفوس ککی : نام دیگر آن تیفوس مورن است ، عامل آن ریکتیزیا تیفی است و به طور تک گیر در جمعیت رات ها و موش ها اتفاق می افتد. این بیماری به طور کلی توسط کک های جوندگان و گربه انتقال پیدا می کند.
بیماری تولارمی: به وسیله باسیل فرانسیسلا تولارنسیس ایجاد می شود .
بیماری های قابل انتقال توسط کک
نشانه های وجود کک در محل زندگی
- اثر خون در روی محلفه
- دیدن کک (مرده یا زنده) دررختخواب
- وجود کک در بین درزها و شکافت ها
علائم حاصل از گزیدگی کک بر انسان
- کم خونی
- خارش شدید وعفونت
- کم خوابی یا بی خوابی
- بوی بد حاصل از گزش کک روی پوست
- در برخی موارد ایجاد تاولهای قرمز رنگ همولوژیکی بزرگ
اقدامات جهت پیشگیری
- انجام استحمام منظم
- جوشاندن لباس ها، ملحفه ها
- رعایت اصول بهداشت فردی
- در معرض آفتاب قرار دادن وسایل کک زده
- دوغاب کردن کف ساختمان یا سیمان و گچ گرفتن درزهای ساختمان
- در کلیه موارد باید افراد آلوده پس از درمان، مجددا تحت درمان قرار گیرند
باید توجه داشت که در رختخواب کودک و نوزاد نباید سمپاشی صورت گیرد و بهتر است برای مقابله با آنها از روش های دیگری که ذکر شد استفاده کرد.
اقداماتی که پس از سمپاشی باید صورت گیرد
- توجه داشته باشید که ،تنها پس از هوادهی می توانید به محل باز گردید.
- در صورت آغشته شدن مواد غذایی و آب به مواد سمی، از مصرف آن خودداری کنید.
- پس از سمپاشی و بازگشت به محل تمامی راه های جریان هوا ، در و پنجره ها را باز بگذارید.
- باید به این نکته توجه داشت که سم تا زمانی که مرطوب است و کاملا خشک نشده می تواند مسمومیت ایجاد کند.
- خانمهای باردار،کودکان ، افرادی که دچار بیماری قلبی، کلیوی، حساسیت های پوستی و... هستند ؛ برای حضور در محل سمپاشی شده طبق توصیه ی کارشناسان عمل کنند
- کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط، بهبود شرایط و ساختمان و سایر اقدامات، زیر نظرمتخصصان سمپاشی تضمینی آریا صورت می گیرد.
- کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط ، بهبود شرایط وسایراقدامات، زیرنظرمتخصصان سمپاشی تضمینی آریاصورت می گیرد.
مضرات استفاده از سموم غیر بهداشتی توسط افراد نا آگاه:
- استفاده از سموم غیربهداشتی وهمچنین تماس افراد با این سموم به تغییر سلولی می انجامد که موجب افزایش فعالیت عصبی می شود
- استفاده ازسموم شیمیایی غیر استاندارد، باعث تغییر سرعت فعالیت های مختلف بدن؛ افزایش تپش قلب و تعریق یا کاهش و توقف کامل تنفس می شود.
- بی توجهی و افراط در مصرف آفت کش ها غیر بهداشتی باعث خسارات قابل توجهی در موجودات زنده و ایجاد بیماری و مرگ در انسان ها می شود.
مشاوره رایگان و هماهنگی جهت اعزام کارشناس - سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی کک در تهران 09120326369
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی کک در شیراز 09179208486
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی کک در بوشهر 09175628486 دکتر مسرور
سمپاشی تضمینی آریا با ارائه ضمانتنامه کتبی و استفاده از سموم ارگانیک و استفاده از سم بدون بو
بدون جابجایی اسباب و اثاثیه منازل و محل کار و تعطیل کردن کار رزومره ادارات و ارگانها دولتی و غیر دولتی
استفاده از سموم بدون خطر برای کودکان و نوزادان
سم های مجاز مورد استفاده در شرکت سمپاشی تضمینی آریا همگام با سمپاشی مدرن در کشورهای پیشرفته با ضمانتنامه بدون برگشت مورد سمپاشی شده می باشد.
سمپاشی تضمینی آریا . افتخار ما خدمت صادقانه به مردم عزیز ایران زمین است. چو ایران نباشد تن من مباد
کنه کبوتری>کنه کبوتر یا کنه مرغی که بدنی نرم دارد نام علمی آن آرگاس پرسیکوس می باشد کنه کبوتری آرگاس رفلکسوس می باشد که هر دو از نوع کنه آرگازیده هستند. این کنه ها به راحتی بدن کبوتر را ترک می کنند و انسان را به عنوان میزبان انتخاب میکنند. کنه کبوتری یا کنه مرغی می تواند تا ۶۰۰ برابر وزن خود خون خواری کند و در طول یک هفته ۶۰۰ عدد تخم بگذارد به دلیل شباهت شکل ظاهری کنه کبوتری به حشره ساس اکثر افراد با دیدن این حشره تصور میکنند که دچار ساس شدهاند به دنبال سم ساس میگردند زمانی کنه های کبوتر یا کنه مرغی فقط در خانه های روستایی یا منزل افراد به اصطلاح کفترباز پیدا می شد اما امروزه به دلیل به هم خوردن تعادل نسبت فضای سبز و ساختمان ها در شهرها کبوتر های وحشی و یاکریم اغلب در پشت پنجره ها و تراس ها و یا روی کولر های منازل لانه گزینی میکند حضور طولانی مدت کبوتر در بالکن منازل دلیل اصلی هجوم کنه ها به داخل منازل می باشد ناگفته نماند که ایرانیان به دلیل محبت به حیوانات از کبوتر ها در تراس ها و پشت پنجره ها با غذا دادن پذیرایی کرده و آنها را ساکن منزل خود می کند. کنه کبوتری در واقع یک اگزو پارازیت خونخوار میباشد که جهت خون خواری به پوست بدن کبوتر یا انسان می چسبد و نیش خود را درون بدن فرو می کند و ممکن است چندین روز در حال خون خواری باشد بثورات جلدی ناشی از گزش کنه کبوتری بسیار زیاد می باشد که باعث تورم و خارش شدید می گردد به طوری که جای نیش زخم میشود. لازم به یادآوریست که گونه تریکولا بیشتر در قاره آمریکا روی بدن خفاش می باشد و انسان را به عنوان میزبان دوم خود انتخاب می کند در ایران نوع آرگاس روی بدن مرغ و خروس و کبوتر زندگی می کند که به راحتی به سمت انسان جذب می شود و در درز و شکاف تختخواب و تشک پنهان می شود متاسفانه باید بگویم عمر کنه ها گاهاً تا ۱۰ سال می باشد در شرایط آزمایشگاهی تا ۱۴ سال هم گزارش شده است جهت از بین بردن کنه آرگاس شرکت سمپاشی تضمینی آریا از سموم ترکیبی مناسب که برای کنه ها کشنده ولی برای انسان بی خطر است استفاده می کند روشهای سمپاشی کنه کبوتری باید به نحوی باشد که این حشره و تخم آن از را از طریق تنفسی مسموم نماید این حشرات به دلیل پهن بودن بدن خود به راحتی از کوچکترین درز ها به داخل منزل نفوذ کرده و پس از خون خواری در درز و شکاف منزل به استراحت می پردازد بنابراین برای از بین بردن کنه کبوتری از روشهای سمپاشی ابقایی و فامیگیشن استفاده می شود. کنه ها نسبت به سموم مقاوم نیستند اما روش از بین بردن کنه در منزل نیاز به تجربه تبحر و تخصص دارد که کارشناسان شرکت سمپاشی آریا با مشاوره رایگان به شما در رفع این مشکل کمک می کنند. کنه ها برخلاف دیگر حشرات هشت پا دارند در حالی که بقیه حشرات دارای ۶ پا هستند بیماری های قابل انتقال توسط کنه ها عبارتند از خارش حساسیت پوستی قرمزی و تورم پوست و علاوه بر موارد گفته شده تب راجعه را به انسان منتقل می کنند. عامل این بیماری برولیادوتونی نام دارد که در بدن کنه اورنیتورودروس وجود دارد. بیماری خطرناک دیگری که توسط کنه ها منتقل میشود تب کیو میباشد. که عامل ایجاد آن کوکسیلابورنتی میباشد. در مورد کنههای مرغی و کبوتری که در ایران موجود هستند بیماری خاصی گزارش نشده اما در بعضی از افراد باعث ایجاد واکنش های آنافیلاکتیک میشود که خطرناک است.
شرکت سمپاشی تضمینی آریا توسط متخصصان حشره شناسی پزشکی و سم شناسی و بهداشت محیط حرفه ای و همچنین متخصصین محیط زیست و پزشکی عمومی از دانشگاه تهران و مونیخ آلمان ، بهترین و ایمن ترین خدمات مبارزه با حشرات و جوندگان را به شما هموطنان گرامی ارائه خواهد داد.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که اولین بار در سال 1944 در کریمه و سپس در سال 1956 در کنگو شرح داده شد در اثر ویروسی از جنس نایرو ویروس از خانواده بونیا ویریده ها ایجاد می گردد. این ویروس غالبا بوسیله گزش کنه هیالوما به انسان منتقل می شود و مخزن اصلی ویروس در طبیعت کنه های هیالومائی هستند که بر روی بدن احشام زندگی می کنند ویروس از طریق تماس مستقیم با خون و ترشحات بدن بیمار و لاشه حیوانات آلوده سبب ایجاد همه گیری های متعدد شده است. این بیماری در اکثر مناطق صحرایی آفریقا، اروپای شرقی، خاورمیانه (خصوصا ایران و عراق) و پاکستان و هندوستان مشاهده می شود. این بیماری اخیرا در ایران شایع گردیده و طی سال های 1378 تا ابتدای سال 1381 حداقل 222 مورد مشکوک به بیماری گزارش شده است که از این تعداد 81 مورد با مثبت شدن تست IgM به روش الیزا، بیماری به اثبات رسیده است و از این 81 مورد 15 نفر فوت نموده اند همچنین در بررسی سرولوژیک انجام شده، تخمین زده می شود که حدود یک سوم دام های ایرانی به این ویروس آلوده شده اند. بیماری پس از طی دوره کمون کوتاه مدتی بصورت تب و لرز و میالژی و علائم گوارشی ظاهر می شود و پس از گذشت حدود 5 روز از شروع بیماری ناگهان وارد فاز خونریزی شده و خونریزی های شدید و علائم بروز DIC و شوک ایجاد می گردد و بیماران با همین تابلو فوت می نمایند و در صورت بهبودی وارد فاز نقاهت طولانی مدت حدود 2 تا 4 هفته می شوند. تشخیص بیماری براساس علائم بالینی و سرولوژی و یا کشت ویروس و PCR خون، جهت یافتن ویروس عامل بیماری میسر است و جهت درمان آن علاوه بر اقدامات حمایتی جهت اصلاح شوک و DIC می توان از داروی اختصاصی ریباویرین 10 روزه بهره جست. برای پیشگیری از ابتلا به بیماری، علاوه بر رعایت اقدامات حفاظتی در برابر گزش کنه و سمپاشی اصطبل ها (جهت کاهش جمعیت کنه ها) ایزولاسیون بیماران بستری و ضدعفونی نمودن وسایل شخصی بیمار و توالت ها و محیط آلوده به خون و ترشحات بیمار توصیه می گردد.
تب کریمه کنگو چیست؟
تب خونریزیدهنده کریمه-کنگو (به انگلیسی: Crimean Congo Haemorrhagic Fever (CCHF) ) یک بیماری حاد تبدار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود.
بیماری اولین بار در سال ۱۹۴۴ در کریمه اوکراین شرح داده شد و نام تب خونریزی دهنده برای آن اعلام گردید. در سال ۱۹۶۹ معلوم شد پاتوژن ایجاد کننده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مشابه همان بیماری است، که در سال ۱۹۵۶ در کنگو مشاهده گردیده است از این رو ارتباط این دو مکان و بیماری باعث اسم فعلی شد. CCHF در انسان بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر حدود ۳۰ ٪ ایجاد میکند و شیوع بیمارستانی آن نیز بسیار بالا میباشد.
عامل سببشناختی (اتیولوژی)
عامل بیماری CCHF ویروسی از گروه آربوویروس خانواده بونیاویریده جنس نایروویروس که تحت عنوان ویروسهای بندپابُرد (arthropod-borne virus) میباشد. شایعترین ناقلها کنهای به نام هیالوما میباشد.
عامل همهگیرشناسی (اپیدمیولوژی)
ویروس CCHF به وسیله کنه هیالوما منتقل میشود. مخزن ویروس در طبیعت اصولاً کنهها میباشد و گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز به عنوان مخزن مطرح میباشند. این ویروس از طریق تماس مستقیم با خون یا ترشحات بیمار، لاشه حیوان آلوده (انتقال به قصابها و سلاخها) سبب ایجاد همهگیریهای ناگهانی میگردد. این بیماری بیشتر در مناطق صحرایی آفریقا، اروپای شرقی، خاورمیانه عراق، هند، افغانستان، پاکستان، ایران و غرب چین مشاهده میگردد. شیوع بالایی از بیماری در بین پرسنل نظامی، کارکنان بیمارستانها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده میگردد. بیماری در فصول گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنهها) شیوع پیدا میکند. مواردی در بین اعضای خانواده بیمار و پرسنل پزشکی بعد از آلودگی با خون یا ترشحات بیمار رخ داده است. پرندگان به بیماری مقاومند (غیر از شترمرغ) با این حال میتوانند با پخش کنههای آلوده باعث ایجاد اپیدمی گردند. بروز این بیماری در حیوانات بدون علامت میباشد.
راه انتقال بیماری
کنه هیالوما ویروس CCHF اصولاً در طبیعت به وسیله کنههای سختگونه Hyalomma منتقل میشود، ولی به وسیله گونههای دیگر نیز منتقل میگردد. ویروس CCHF توانائی انتقال از طریق تخم (Transovarion transmission) و نیز انتقال در مراحل مختلف بلوغ کنه (Transstadial survival) را دارد.
راه انتقال بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو
مهمترین راه آلودگی کنه، خونخواری کنه Hyalomma نا بالغ از مهرهداران کوچک میباشد. یک بار آلودگی موجب میشود کنه در تمام طول مراحل تکامل آلوده باقی بماند و کنه بالغ ممکن است عفونت را به مهرهداران بزرگ مثل دامها منتقل کند، ویروس یا آنتیبادی آن، در کنه Hyalomma در مناطق وسیع دنیا پیدا شده است و عفونت در انسان پس از گزش کنه آلوده یا له کردن آن روی پوست نیز ایجاد میشود.
بیماری به وسیله خرگوش صحرایی، جوجه تیغی، گوسفند و گاو به نقاط مختلف توسعه مییابد. در جنوب آفریقا آنتیبادی علیه ویروس CCHF از سرم خون زرافه، کرگدن، گاو کوهی (eland)، بوفالو، گورخر و سگها جدا شده است. تعداد زیادی از پرندگان به عفونت مقاوم هستند اما شترمرغ حساس است. ویرمی در حیوانات نشخوارکننده اهلی مثل گاو، گوسفند و بز به مدت یک هفته پس از آلودگی باقی میماند.
تماس :۰۹۱۲۰۳۲۶۳۶۹
سمپاشی کنه کبوتری در تهران 09120326369
سمپاشی کنه کبوتری در شیراز 09179208486
سمپاشی کنه کبوتری در بوشهر 09175628486
بیماری در حیوانات اهلی هیچ گونه علائم مشخصی ندارد و خطر انتقال بیماری در انسان در طی ذبح حیوان آلوده و یا یک دوره کوتاه پس از ذبح حیوان آلوده وجود دارد (به دنبال تماس با پوست یا لاشه حیوان). همچنین تماس با خون و بافت بیماران بهخصوص در مرحله خونریزی یا انجام هرگونه اعمالی که منجر به تماس انسان با خون، بزاق، ادرار، مدفوع و استفراغ آنها گردد باعث انتقال بیماری میشود.
بیمار در طی مدتی که در بیمارستان بستری است میتواند به لحاظ انتقال بیمارستانی به شدت دیگران را دچار آلودگی کند، عفونتهای بیمارستانی بعد از آلودگی با خون و یا ترشحات بیماران شایع میباشند.
علائم بالینی
علائم پوستی
علائم بالینی چهار مرحله دارد:
- دوره کمون: بستگی به راه ورود ویروس دارد. پس از گزش کنه، دوره کمون معمولاً یک تا سه روز است و حداکثر به ۹ روز میرسد. دوره کمون به دنبال تماس با بافتها یا خونآلوده معمولاً پنج تا شش روز است و حداکثر زمان ثابت شده ۱۳ روز بوده است.نصب تله هاي حاوي مايع مخصوص سراتراپ براي رديابي و يا شكار انبوه آفتشفيره آفت: شفیره بیضی شکل به طول 5-4 میلی متر به رنگ قهوه ای تیره است .
- قبل از خونریزی: شروع علائم ناگهانی حدود ۱ تا ۷ روز طول میکشد (متوسط ۳روز)، بیمار دچار سردرد شدید، تب، لرز، درد عضلانی (بخصوص در پشت و پاها)، گیجی، درد و سفتی گردن، درد چشم، ترس از نور (حساسیت به نور) میگردد. ممکن است حالت تهوع، استفراغ بدون ارتباط با غذاخوردن و گلودرد و احتقان ملتحمه در اوایل بیماری وجود داشته باشد که گاهی با اسهال و درد شکم و کاهش اشتها همراه میشود. تب معمولاً بین ۳ تا ۱۶ روز طول میکشد. تورم و قرمزی صورت، گردن و قفسه سینه، پرخونی خفیف حلق و ضایعات نقطهای در کام نرم و سخت شایع هستند. تغییرات قلبی عروقی شامل کاهش ضربان قلب و کاهش فشارخون مشاهده میشود. لکوپنی، ترمبوسیتوپنی (کاهش پلاکت به کمتر از ۱۵۰٫۰۰۰ در میلیمتر مکعب) و بخصوص ترمبوسیتوپنی شدید نیز در این مرحله معمولاً مشاهده میگردد.
- مرحله خونریزیدهنده: مرحله کوتاهی است که به سرعت ایجاد میشود و معمولاً در روز ۳ تا ۵ بیماری شروع میشود و ۱ تا ۱۰ روز (بطور متوسط ۴ روز) طول میکشد. خونریزی در مخاطها و پتشی (خون ریزی زیرجلدی که قطری در حدود ۱–۲ میلیمتر دارد) در پوست بخصوص در قسمت بالای بدن و در طول خط زیربغلی و زیر پستان در خانمها دیده میشود و در محلهای تزریق و تحت فشار (محل بستن تورنیکه و غیره) ممکن است ایجاد شود. بدنبال پتشی ممکن است هماتوم (تجمع خون یا خون مردگی) در همان محلها و سایر پدیدههای خونریزیدهنده مثل ملنا (مدفوع قیری شکل ناشی از خون ریزی دستگاه گوارش)، هماتوری (وجود خون در ادرار) و خونریزی از بینی، لثه و خونریزی از رحم ایجاد شود و گاهی خلط خونی، خونریزی در ملتحمه و گوشها نیز دیده میشود. برخی موارد خونریزی از بینی، استفراغ خونی، ملنا و خونریزی رحم آن قدر شدید است که بیمار نیاز به تزریق خون دارد. در برخی از بیماران فقط پتشی ظاهر میشود (حدود ۱۵٪). مشکلهای دستگاه تنفسی به دلیل پنومونی خونریزیدهنده در حدود ۱۰٪ بیماران ایجاد میشود. به دلیل درگیری سیستم رتیکولوآندوتلیال با ویروس، ابتلاء وسیع سلولهای کبدی شایع است که موجب هپاتیت ایکتریک میگردد. کبد و طحال در یک سوم بیماران بزرگ میشود (معمولاً بین روزهای ۶ تا ۱۴ بیماری). آزمایشهای اعمال کبدی (تستهای کبدی) غیرطبیعی هستند، به خصوص aspartate aminotransferase(AST) و اغلب در مرحله پایانی بیماری سطح بیلی روبین سرم بالا میرود. بیمارانی که سرنوشت شان به مرگ منتهی میشود معمولاً علائم آنها بطور سریع حتی در روزهای اول بیماری تغییر میکند و هم چنین لکوسیتوز (افزایش تعداد گلبولهای سفید به بالاتر از ۹۰۰۰ در میلیمتر مکعب) بیشتر از لکوپنی وجود دارد. ترمبوسیتوپنی در مراحل اولیه بیماری نشاندهنده پیش آگهی بدی میباشد. مرگ به دلیل از دستدادن خون، خونریزی مغزی، کمبود مایعات به دلیل اسهال، یا ادم (تجمع غیرطبیعی آب و مایعات میان بافتی زیر پوست و حفرههای بدن) ریوی ممکن است ایجاد شود. در اتوپسی (کالبد گشایی، معاینه و بررسی بدن مرده از طریق برش و آزمایش) بیماران فوتشده، معمولاً خونریزی به شدتهای مختلف در همه اعضا و بافتها و داخل معده و رودهها دیده میشود.
-
دوره نقاهت: بیماران از روز دهم وقتی ضایعههای پوستی کمرنگ میشود، به تدریج بهبودی پیدا میکنند. اغلب بیماران در هفتههای سوم تا ششم بعد از شروع بیماری وقتی شاخصهای خونی و آزمایش ادرار طبیعی شد از بیمارستان مرخص میشوند. مشخصه دوره نقاهت طولانی بودن آن به همراه ضعف میباشد که ممکن است برای یک ماه یا بیشتر باقی بماند. گاهی موها کامل میریزد (که پس از ۴ تا ۵ ماه ترمیم میشود) بهبودی معمولاً بدون عارضه است، اگرچه التهاب رشتههای عصبی (neuritis) یک یا چند عصب ممکن است برای چندین ماه باقی بماند.
دوره کمون بیماری به طور متوسط چهار روز و حداکثر دوازده روز میباشد. معمولاً تا روز چهارم علائم غیر خونریزی مانند تب، سردرد، احساس سرما، خستگی درد عضلانی، پرخونی صورت، پرخونی ملتحمه و چشم، استفراغ و دردهای بالای معده میباشد. علائم خونریزی از روز چهارم شروع میشود که به صورت پتشی در مخاط دهان و پوست، خونریزی از لثهها، بینی، معده، روده و رحم و زیر پوست ناحیه ساق پا و دستها ظاهر میشود. مرگ بیمار ناشی از شوک، کم خونی خونریزی شدید ریوی، عفونت منتشر و اختلال انعقادی داخل عروقی پیش روندهاست.
مشخصات عامل
عامل بیماری ویروسی از خانواده Bunyaviridae و جنس Nairovirus است. این ویروس دارای پوشش پروتئینی (Envelop) است و قطر ساختمان ویروس nm100 - 85 است و از گروه RNAهای یک رشتهای است. (Enveloped Virion 85-100 nm – Single Strand – negative Sense RNA) مقاومت ویروس در برابر حرارت کم است و در دمای ۵۶˚C به مدت ۳۰ دقیقه از بین میرود؛ بنابراین پختن گوشت و یا پاستوریزه کردن شیر باعث از بین رفتن ویروس میشود، ضمناً ویروس میتواند در خون به مدت ۱۰ روز در دمای ۴۰˚C مقاومت کند. ویروس در محیط اسیدی مثلاً اسید استیک دو درصد (و یا محیط اسیدی ایجادشده پس از جمود نعشی) از بین میرود و همچنین در برابر هیپوکلریت سدیم یک درصد (Hypochlorite) و محلول دو درصد Glutaraldehyde و یا ضدعفونی کنندههای فنولیک Phenolic 5 تا سه درصد، حساس است. صابون و مایعات یا مواد شستشو دهنده با اینکه ویروس از بین نمیبرند ولی تا حدی ویروس را غیرفعال میکنند. ا توجه به اینکه اسیدوزی که پس از چند ساعت از ذبح دام در جسد حیوان پیدا میشود. موجب از بین رفتن ویروس میشود در کشتارگاههای صنعتی لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در فضای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری میشود تا ویروس از بین برود.
فریز کردن گوشت در منزل در دمای منفی ۱ تا منفی ۴ درجه سانتی گراد نیز ویروس را از بین میبرد.
روش تشخیص
در هفته اول بیماری و در مرحله تب میتوان با نمونه گیری از خون ویروس را جدا کرد همچنین میتوان ویروس را از نمونههای بافتی مثل بافت کبد، طحال، کلیه، غدد لنفاوی جدا کرد.
ویروس را میتوان در کشت سلولی تهیه شده از بافت کلیه میمون کشت داد و یا توسط آزمایش PCR (Polymerase Chain reaction) اثر ویروس را در نسخه برداری معکوس Reverse Transcriptase مشاهده کرد.
به وسیله آزمایشهای سرمی نیز میتوان به جستجوی آنتی بادی پرداخت از جمله میتوان از آزمایشهایی نظیرE LISA, IFA (Immunofluerescense Antibody)، خنثی سازی،Neutralizing ab CFT Compliment fixation test) ثبوت عناصر مکمل) استفاده کرد. معمولاً پس از شش روز IgM قابل اندازهگیری است و تا چهار ماه در خون باقی میماند ولی IgG را تا پنج سال میتوان در خون بررسی کرد اما در حالتهای فوق حاد و مرگ آور در ابتدای بیماری معمولاً هیچگونه آنتی بادی در خون (قبل از شش روز) قابل اندازهگیری نیست بنابراین تشخیص بر پایه جداسازی ویروس از خون و بافتها به روش کشت سلولی و یا تشخیص آنتی ژن ویروس به روشهای IFA, EIA و PCR (واکنش زنجیرهای پلیمراز) است.
همچنین با اندازهگیری SGOT و SGPT میتوان به عفونت ویروس در کبد Viral Hepatitis پی برد معمولاً در مبتلایان SGOT بالاتر از SGPT است.
درمان
اساس درمان حمایتی است و شامل تنظیم آب و الکترولیت و درمان اختلال انعقادی درون رگی پیش رونده(DIC) به همراه داروی ضد ویروس ریباویرین است. توجه کنید که درمانهای اختصاصی توسط پزشک متخصص و ترجیحاً متخصص عفونی انجام میشود.
پیشگیری
بیمار مشکوک به CCHF باید ایزوله شود و با افراد خانواده و پرسنل بیمارستانی در تماس نباشد. کلیه وسایل بیمارستانی مانند ماسک، دستکش، روپوش، پیش بند، لولههای خون، سرنگهای استفاده شده و هر وسیلهای که با ترشحات بیمار درتماس بوده باید سوزانده شود.
سمپاشی منازل و اصطبلها جهت کاهش کنهها
مصرف مواد ضد عفونی جهت گندزدایی توالتها، محیط آلوده به خون و ترشحات بیمار
به دلیل اینکه متأسفانه دام بدون علامت است، باید از مصرف گوشت تازه خودداری شود و دام پس از ذبح تا ۲۴ ساعت در دمای صفر تا مثبت چهار درجه سانتی گراد قرار گیرد تا ویروسهای آن کشته شوند و پس از آن مصرف شود.
در هنگامی که پرسنل مراقب بیمار در معرض تماس پوستی یا پوستی مخاطی با خون، مایعات بدن و یا فضولات بیمار قرار میگیرند بایستی فوراً سطح آلوده را با آب و صابون بشویند.
از خرید گوشتهای بازرسی نشده بدون مهر دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) خودداری کنید.
کارکنان بهداشتی و درمانی و افرادی که با خون، ترشحات بدن بیمار و یا بافتهای آلوده بیماران تماس داشتهاند باید مرتب و حداقل تا چهارده روز پس از تماس تحت نظر بوده و درجه حرارت بدن آنها هر روز کنترل شود و در صورت ظهور علایم بالینی مطابق با تعریف مورد محتمل بلافاصله درمان برای آنان شروع شده و اقدامات بعدی بعمل آید.
واکسن
از سال ۱۹۷۰ میلادی تلاشهای فراوانی برای دستیابی به واکسن این بیماری انجام شده است که اکثر آنها بینتیجه بودهاند، تنها واکسن موجود که گمان میرود کارامد باشد هم اکنون در کشور بلغارستان مورد استفاده قرار میگیرد.
در سال ۲۰۱۱ تیمی از محققان کشور ترکیه به واکسنی غیرسمی دستیافتند که در آزمایشهای اولیه ۸۰ درصد موصونیت ایجاد کرده است و هم اکنون در حال طی مراحل آزمایش سازمان غذا و دارو آمریکا برای تأیید است.
مشاوره رایگان و هماهنگی جهت اعزام کارشناس - سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی کنه کبوتری در تهران 09120326369
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی کنه کبوتری در شیراز 09179208486
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی کنه کبوتری در بوشهر 09175628486 دکتر مسرور
سمپاشی تضمینی آریا با ارائه ضمانتنامه کتبی و استفاده از سموم ارگانیک و استفاده از سم بدون بو
بدون جابجایی اسباب و اثاثیه منازل و محل کار و تعطیل کردن کار رزومره ادارات و ارگانها دولتی و غیر دولتی
استفاده از سموم بدون خطر برای کودکان و نوزادان
سم های مجاز مورد استفاده در شرکت سمپاشی تضمینی آریا همگام با سمپاشی مدرن در کشورهای پیشرفته با ضمانتنامه بدون برگشت مورد سمپاشی شده می باشد.
سمپاشی تضمینی آریا . افتخار ما خدمت صادقانه به مردم عزیز ایران زمین است. چو ایران نباشد تن من مباد
اقدامات کنترلی:
سمپاشی تضمینی آریا جهت ریشه کنی مگس خانگی از سموم ارگانیک سوئیسی با ماندگاری بالا استفاده می کند ضمن اینکه هیچگونه سمیت و بویی در محیط ایجاد نمی کند . از آنجا که بیشتر کارخانجات لبنی و بستنی سازی و شیرینی پزی و رستوران ها از وجود مگس خانگی در بهار و تابستان رنج می برند استفاده از سموم ارگانیک بدون خطر و بدون بو با اثر ابقایی طولانی بدون پخش شدن مواد حشره کش بر روی مواد غذایی الزامی است .
ناقلین بیماری های اسهالی و عفونت های پوستی و چشمی:
مگس خانگی معمولی، موسکا دومستیکا در ارتباط بسیار نزدیک با انسان زندگی می کند و در تمام دنیا انشار دارد. این حشرات با تغذیه از روی مواد غذایی و مواد دفعی ، عوامل مختلف بیماری را منتقل می کنند. ععلاوه بر مگس خانگی، تعدادی از گونه های دیگر از مگس نیز با محل زندگی انسانها سازگاری یافته و همان مشکلات را ایجاد می کنند. در مناطقی که آب و هوا گرم است، مگس فضولات، موسکا سوربنز، به طور دقیق همان نقش مگس خانگی را ایفا می کند. این مگس با مگس خانگی ارتباط نزدیک داشته و اهمیت قابل ملاحظه ای در انتقال بیماری ها دارد. مگس های گوشت (کالیفوریده) و سایر مگس ها با انتقال عفونت های دستگاه گوارش ارتباط داده می شوند. لاوه بر مگس خانگی، تعدادی از گونه های دیگر از مگس نیز با محل زندگی انسانها سازگاری یافته و همان مشکلات را ایجاد می کنند. در مناطقی که آب و هوا گرم است، مگس فضولات، موسکا سوربنز، به طور دقیق همان نقش مگس خانگی را ایفا می کند. این مگس با مگس خانگی ارتباط نزدیک داشته و اهمیت قابل ملاحظه ای در انتقال بیماری ها دارد. مگس های گوشت (کالیفوریده) و سایر مگس ها با انتقال عفونت های دستگاه گوارش ارتباط داده می شوند.
تماس :۰۹۱۲۰۳۲۶۳۶۹
سمپاشی مگس خانگی در تهران 09120326369
سمپاشی مگس خانگی در شیراز 09179208486
سمپاشی مگس خانگی در بوشهر 09175628486
زیست مگسها:
تخمها سفید و بین 1 تا 2 میلیمتر طول دارند و یكی یكی در گروههای كوچك گذشته میشوند هر مگس ماده روزانه 2 تا 4 بار تخم میگذارد، كه حاصل آن 500 عدد تخم میشود. چگونگی تغذیه مگس ماده در دوره زندگی لاروی، تأثیر زیادی در كیفیت و تعداد تخمها دارد. وجود رطوبت مناسب و درجه حرارت 20 تا 30 درجه سانتیگراد در سالم ماندن تخمها مؤثر است. نوزاد بدون پا ظرف مدت 20 ساعت در هوای گرم از تخم خارج میشوند و به سرعت از موادی كه مادر برای تسهیل فرایند تخمگذاری از آنها استفاده نمودهاست، تغذیه میكنند.
لاروها
در روزهای آغازین لاروها هركدام 3 تا 9 میلیمتر طول داشته و به رنگ كرم روشن میباشد. آنها بیضیشكل و استوانهای بوده و به صورت مخروطی، شكل گرفتهاند. سر شامل یك دسته قلابهای سیاه است و رشد از ناحیه سوراخهای عقبی آغاز میشود. دهان حفرهایشكل همراه با شكافهای سینوسی كه با حاشیه سیاه بادامكی شكل احاطه شدهاند، از دیگر ویژگیهای لارو است.
فاصله دوران لاروی تا مگس بالغ جمعا6 روز به طول میانجامد.
مگس بالغ (بزرگسال)
مگس خانگی 6 تا 7 میلیمتر طول دارد. طول جنس مؤنث، از طول جنس مذكر بیشتر است. مگس ماده را میتوان با توجه به فاصله بین چشمانش، از جنس نر كه چشمانی نزدیك به هم دارد تشخیص داد. جنس نر دارای چشمانی قرمز و دماغی اسفنجی شكل است. در ناحیه سینه چهار خط مشكی قوسدار به سمت بالا وجود دارد. شكم دارای رنگ خاكستری یا زرد با خطوط میانی درهم و تیره است كه از كنارهها هم مشخص میباشد.
اهمیت پزشکی و مبارزه با مگس ها:
مگس ها در تعداد زیاد، مزاحمین مهمی برای زمان فراغت و کار انسان ها هستند. این حشرات با مدفوع خود داخل و خارج اماکن را آلوده می کنند. به علت این که وجود آنها نشانه شرایط غیر بهداشتی است ممکن است اثرات روانی منفی داشته باشند.
مگس ها قادر هستند بیماری ها را انتشار دهند، زیرا آزادانه روی مواد غذایی انسان و همین طور کثافت ها رفت و آمد می کنند. مگس هنگام حرکت و تغذیه عوامل بیماری زا از منبع آلوده بر می دارد. بیماری هایی که ممکن است مگس ها به انسان ها منتقل کنند، عبارتند از : عفونت های دستگاه گوارش ( مانند دیسانتری، اسهال، تیفوئید، وبا و عفونت های کرمی خاص)، عفونت های چشمی مانند ( تراخم و همه گیری ورم ملتحمه)، فلج اطفال و عفونت های پوستی خاص ( مانند یاز ، دیفتیری جلدی ، بعضی از قارچها و جذام)
سمپاشی آریا آماده ارائه خدمات سمپاشی تخصصی مگس خانگی جهت حذف و مقابله این حشرات موذی از آپارتمان، اداره و ارگانها می باشد.
مشاوره رایگان و هماهنگی جهت اعزام کارشناس - سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی مگس خانگی در تهران 09120326369
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی مگس خانگی در شیراز 09179208486
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی مگس خانگی در بوشهر 09175628486 دکتر مسرور
سمپاشی تضمینی آریا با ارائه ضمانتنامه کتبی و استفاده از سموم ارگانیک و استفاده از سم بدون بو
بدون جابجایی اسباب و اثاثیه منازل و محل کار و تعطیل کردن کار رزومره ادارات و ارگانها دولتی و غیر دولتی
استفاده از سموم بدون خطر برای کودکان و نوزادان
سم های مجاز مورد استفاده در شرکت سمپاشی تضمینی آریا همگام با سمپاشی مدرن در کشورهای پیشرفته با ضمانتنامه بدون برگشت مورد سمپاشی شده می باشد.
سمپاشی تضمینی آریا . افتخار ما خدمت صادقانه به مردم عزیز ایران زمین است. چو ایران نباشد تن من مباد
مورچه ها حشراتی اجتماعی هستند که از دسته نازک بالان که 130 میلیون سال قبل تکامل یافته اند. 22000 گونه مورچه تخمین زده شده . مورچه ها فاقد بینی هستند ولی حس بویایی قوی دارند مورچه ها به کمک شاخک ها میتوانند یکدیگر را بشناسند و با هم ارتباط برقرار کنند مورچه ها برای ارتباط با یکدیگر از فرومون استفاده می کنند . هنگامی که یک مورچه آسیب میبیند از خود فرومون خطر ترشح میکند که باعث می شود مورچه های اطرراف او حالت تهاجمی بگیرند . مورچه ها در تمام نقاط زمین پراکنده اند . این مطلب گویای انطباق پذیری و توانایی تغییر دادن محیط زیستشان می باشد. جامعه مورچه ها دارای سیستم تقسیم کار ، ارتباط بین اشخاص و توانایی حل مشکلات پیچیده است . مورچه ها می توانند به محصولات کشاورزی صدمه جدی وارد کنند . بعضی از آنها مثل مورچه های قرمز آتشین وقتی به کابل های برق نزدیک می شوندخطرناکند. بعضی از مورچه ها که زرد و کوچکند در دیوارهای منازل لانه سازی میکنند که از بین بردن آنها مشکل است .
شرکت سمپاشی تضمینی آریا با استفاده از سموم ارگانیک و بی خطر ، مورچه ها را از منزل و محل کار شما حذف نموده بدون اینکه نیاز به ترک منزل و تعطیلی محل کار باشد.
این آفات مکان هایی مانند چمن، محوطه های فضای سبز، نزدیک به مواد خوراکی، مکان های تولید مواد غذایی و ظرف غذای حیوانات خانگی را برای زندگی ترجیح می دهند.
اندازه آن ها بسیار کوچک و تعداد آن ها بسیار زیاد می باشد. اگر در نقطه ای مورچه ای دیده شود بدانید تا یک مسیر طولانی به سمت مواد خوراکی در حال حرکت اند و کلیه محیط را احاطه می کنند. اندازه کوچک آن ها شرایط را برای پیدا کردن غذا و زنده ماندن در محوطه بیرون دشوار می سازد.
بدن مورچه ها از یک بدن سه بخشی (شامل سه جفت پا) تشکیل شده و این حشرات به صورت کلونی با افراد هم گونه خود زندگی می کنند. مورچه ها همچون زنبورها اعضای یک hymenoptera به شمار آمده و به زیر شاخه هایی تقسیم می شوند.
تماس :۰۹۱۲۰۳۲۶۳۶۹
سمپاشی مورچه در تهران 09120326369
سمپاشی مورچه در شیراز 09179208486
سمپاشی مورچه در بوشهر 09175628486
مورچه های بالدار در لانه هایی با جمعیت زیاد و اب و هوای گرم زندگی می کنند. این سوسک ها با هم جفت شده و کلونی های زیادی را به وجود می آورند.
از لحاظ شکل ظاهری موریانه ها و مورچه ها شباهت زیادی به یکدیگر دارند. مورچه ها دارای بدنی نازک و باریک بوده در حالی که موریانه ها بدنی کشیده دارند. مورچه ها دارای دو جفت بال نازک که محکم به پشت آن ها چسبیده در صورتی که بال موریانه ها شبیه به مورچه ها بوده ولی شکننده است علی الخصوص در هنگام ازدحام یک شاخص خوب در تشخیص این دو حشره بوده و تفاوت دیگر در آنتن های آن هاست که مورچه دارای آنتن زانویی و موریانه دارای آنتن هایی راست و مستقیم می باشد.
مورچه ها از مواد غذایی متفاوتی تغذیه می کنند علی الخصوص به مواد شیرین و عسلی به شدت علاقه دارند. گونه های مورچه بسیار با هم متفاوت بوده مانند آرژانتینی ghost (شبح)، پاسفیدها ... گونه پاسفیدها بیشتر به سمت مزارع تمایل داشته و بیشتر از گیاهان داخل مزارع محافظت می کنند و به عنوان شکارچی آفاتی هستند که از منابع شیرین تغذیه می کنند و این آفات را از بین می برند.
مورچه ها به صورت اجتماعی زندگی می کنند و شامل هزاران و حتی میلیون ها به صورت کلونی هستند. مورچه های کارگر بالغ جزء شایع ترین مورچه ها بوده که خود دارای 3 تیپ هستند: ملکه، نر و کارگران .
چگونگی ارتباط مورچه ها با یکدیگر همیشه جای سوال داشته است. فرمون (pheromones) بهترین فرم شناخته شده مورچه هاست. مورچه با استفاده از سیگنال های شیمیایی یاد می گیرند چگونه غذا را پیدا کرده و کلونی ها را از هرگونه خطری که آن ها را تهدید می کند باخبر کنند.
این مورچه ها تنها در چند روز رشد کرده و هر مورچه در 4 مرحله متمایز در هنگام رشد شامل تخم، لارو، شفیره و بلوغ را طی می کند و زندگی آن ها شلوغ و کوتاه تر از انسان است. متوسط عمر آن ها 45 تا 60 روز است اگرچه تکثیر آن ها سریع می باشد ولی با گذشت زمان بزرگتر می شوند.
مشاوره رایگان و هماهنگی جهت اعزام کارشناس - سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی مورچه در تهران 09120326369
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی مورچه در شیراز 09179208486
سمپاشی تضمینی آریا سمپاشی مورچه در بوشهر 09175628486 دکتر مسرور
سمپاشی تضمینی آریا با ارائه ضمانتنامه کتبی و استفاده از سموم ارگانیک و استفاده از سم بدون بو
بدون جابجایی اسباب و اثاثیه منازل و محل کار و تعطیل کردن کار رزومره ادارات و ارگانها دولتی و غیر دولتی
استفاده از سموم بدون خطر برای کودکان و نوزادان
سم های مجاز مورد استفاده در شرکت سمپاشی تضمینی آریا همگام با سمپاشی مدرن در کشورهای پیشرفته با ضمانتنامه بدون برگشت مورد سمپاشی شده می باشد.
سمپاشی تضمینی آریا . افتخار ما خدمت صادقانه به مردم عزیز ایران زمین است. چو ایران نباشد تن من مباد